Despre noi

logo
MAGAZIN ONLINE PENTRU UTILAJE AGRICOLE

Cine suntem

Agrar.md este magazinul online destinat gospodarilor și gospodăriilor din Moldova, dedicat să ofere cele mai bune soluții pentru activitățile agricole și gospodărești.

Ne mândrim cu o gamă variată de produse de înaltă calitate, special alese pentru a satisface nevoile specifice ale fermierilor și gospodariilor din întreaga țară.

Misiunea noastră

Misiunea noastră este de a facilita accesul la echipamente și utilaje agricole de top, oferind o platformă de încredere unde clienții pot găsi tot ce au nevoie pentru a-și eficientiza activitățile gospodărești. Prin serviciile noastre de calitate și atenția la detalii, ne propunem să sprijinim dezvoltarea agriculturii în Moldova.

Ce oferim

La Agrar.md, punem la dispoziția clienților noștri o selecție vastă de produse, de la utilaje agricole performante, până la unelte și accesorii indispensabile în orice gospodărie. Fie că sunteți un fermier experimentat sau un gospodar dedicat, veți găsi întotdeauna produsele potrivite pentru a vă atinge obiectivele.

Echipa noastră

Echipa Agrar.md este formată din profesioniști dedicați și pasionați de agricultură, care înțeleg nevoile fermierilor și gospodarilor din Moldova. Suntem aici pentru a vă oferi suport și consiliere, ajutându-vă să faceți cele mai bune alegeri pentru gospodăria dumneavoastră.

DE CE AGRAR.MD?

Beneficiile cumpărăturilor la Agrar.md

Partenerul tău de încredere în agricultură și gospodărie.
 • Achitare în rate fără dobândă
  • Oferim posibilitatea de achiziționare a produselor în rate egale, fără dobândă sau comisioane ascunse, pentru a facilita accesul la echipamente de calitate.
 • Achitare în credit
  • Clienții noștri pot opta și pentru achitarea în credit, adaptată nevoilor și posibilităților financiare ale fiecăruia.
 • Livrare rapidă
  • Asigurăm livrarea rapidă a produselor comandate pe întreg teritoriul Moldovei, astfel încât să vă puteți bucura de achizițiile dumneavoastră cât mai curând posibil.
 • Garanție de calitate
  • Toate produsele noastre vin cu garanție de calitate, oferind siguranță și fiabilitate în utilizare. Ne angajăm să furnizăm doar produse testate și de încredere.
Descoperiți produsele noastre și beneficiați de servicii de top

Vă mulțumim că ați ales Agrar.md!

2020
ANUL ÎNFIINȚĂRII
5500
CLIENȚI MULȚUMIȚI
210
COMPANII CARE COLABOREAZĂ CU NOI
1
MAGAZINE
52
MEMBRII ECHIPEI
750
PROIECTE FINALIZATE

Contactați-ne

Suntem mereu aici pentru a vă ajuta. Dacă aveți întrebări sau nevoie de asistență, nu ezitați să ne contactați. Echipa noastră de suport este gata să vă ofere toate informațiile de care aveți nevoie pentru a face cumpărături informate și satisfăcătoare.

Agrar.md – Partenerul tău de încredere în agricultură și gospodărie. Descoperiți produsele noastre și beneficiați de servicii de top, concepute pentru a vă ușura munca și a vă îmbunătăți viața în gospodărie.