Temp

Compania TEMP activeaza pe piata sculelor manuale electrice de aproximativ 10 ani. Productia a fost organizata pe baza Uzinei de fabricare a instrumentelor din Chelyabinsk. Datorita pretului scazut si calitatii bune, instrumentul TEMP a castigat rapid popularitate nu numai in Rusia, ci si in alte tari CSI. Primele produse ale companiei au fost perforatoare si burghie. Ulterior, gama a fost extinsa semnificativ, iar acum include majoritatea categoriilor de scule electrice.

Pe langa unelte de mana, marca TEMP produce unelte cu motor pe benzina si echipamente de gradina. Specialistii companiei lucreaza constant la crearea de noi modele de scule cu caracteristici tehnice imbunatatite.

Surubelnitele si burghiile TEMP sunt la mare cautare in randul cumparatorilor. Puteti cumpara modele cu baterie sau alimentate la retea. Folosind un astfel de instrument, puteti efectua o serie de lucrari diferite. Caracteristicile includ inversarea, capacitatea de a regla viteza, mandrina fara cheie. Fiabilitatea si calitatea, combinate cu preturi accesibile, fac produsele TEMP competitive si la cerere in randul clientilor.

- lei

  • 2
  • 2
  • 1
new
brand
Moara de cereale Temp 2, 2500 W, 200 kg/h, 2800 rpm, 4 site in set
2300 lei
new
brand
Moara de cereale Temp 3, 2500 W, 200 kg/h, 2800 rpm, 4 site in set
2185 lei
brand
Motocoasa benzina Temp BKT-3000, 2 timpi, motor 4 cp, latime taiere 415 mm
2160 lei